Hva er prinsippene som bør følges for gjengestilling av mekaniske støpegods

Hva er prinsippene som bør følges for støpestilling av mekaniske støpegods

Basert på forsknings- og produksjonserfaring av stivningsteorien om mekaniske støpegods, bør prinsippet tas i betraktning ved bestemmelse av hellingsposisjonen.

1, skal en viktig del av den mekaniske støpningen plasseres i den nedre delen. Det nedre metall i den mekaniske støpingen størknes under det statiske trykket i det øvre metall og er kontraheret og kompakt.

2, viktig bearbeiding overflaten skal være ned eller oppreist tilstand. Erfaring viser at porene, ikke-metalliske inneslutninger og andre feil forekommer i oppoverflaten, og nedadgående overflate eller sidefasade er vanligvis relativt glatt, muligheten for feil er liten, den enkelte bearbeidsflate må være oppad, bør være hensiktsmessig for å forstørre Behandler margin for å sikre at etter behandling ikke vises feil. En rekke maskinverktøysoverflater er nøkkeloverflaten, ikke tillatt å ha trakom, porene, slagghull, sprekker og krymping og andre feil, og krever at organisasjonen er tett og jevn for å sikre at hardheten verdier innenfor det angitte området.

3, slik at det mekaniske planet av det store planet ned eller vippes. For store flate støpegods kan vipping brukes for å øke metalloverflaten av stigende hastighet for å forhindre mangel på sårt arr. Tilt pouring, i henhold til sandboksstørrelsen, styres H-verdien generelt i 200 ~ 400mm-området.

4, bør sikre at støpingen kan fylles. For støpegods med tynnveggede deler, skal de tynnveggede delene plasseres i den nedre halvdelen eller plasseres under hellingsbanen for å unngå feil som helling eller forkjøling.

5, bør bidra til fylling av mekanisk støping. For krymping av legeringen eller tykkelsen av støpestrukturen er ujevn og utsatt for krymping, bør krympingsstøpning prioritere betingelsene for størkningen, for å lette plassering av stigerør og spille rollen av stigerør.

6, for å unngå hengende sand, hengende sand eller cantilever sandkjerne, lett under kjernen, boksen og testen. Erfaring viser at hengende sand i esken, helles lett å kollapse. Det er ubeleilig å plassere den hengende kjerne på den øvre halvdelen. Cantilever sandkjerne er ikke stabil, lett å skjev under påvirkning av metalloppdrift, det bør forsøke å unngå. I tillegg til å ta vare på kjernen, boksen, bekvemmeligheten av inspeksjon.

7, bør boksen posisjon, støpestilling og mekanisk støpe kjøleposisjon konsistent. Flip mold er ikke bare stor mengde arbeidskraft, men også lett å forårsake sand kjerne bevegelse, ut av sand, og til og med brann og andre feil.