Hva er prinsippene for gjengestilling av maskinstøping?

Hva er prinsippene for støpeposisjonen til maskinstøpegodsene?

I henhold til stivningsteori for maskinverktøy som støtter forskning og produksjonserfaring, bør bestemmelsen av pouring-stillingen overveie prinsippet.

1, en viktig del av maskinverktøyets støping skal plasseres i nedre del. Maskinstøpegods Maskinverktøyets nedre metall stivnes under det statiske trykket i det øvre metall og er kontraherende og kompakt.

2, viktig bearbeiding overflaten skal være ned eller stå oppreist. Erfaring viser at porene, ikke-metalliske inneslutninger og andre feil forekommer i den oppadgående overflaten, og nedadgående overflate eller sidefasade er vanligvis relativt glatt, muligheten for feil er liten, den enkelte behandlingsflaten må være oppad, bør være hensiktsmessig for å forstørre Behandler margin for å sikre at etter behandling ikke vises feil. En rekke maskinverktøysoverflater er nøkkeloverflaten, ikke tillatt å ha trakom, porer, Sliphull på maskinstøping, sprekker og krymping og andre feil, og krever at organisasjonen er tett og jevn for å sikre at hardhetsverdien innenfor det angitte området .

3, slik at maskinplanet til det store planet ned eller vippes. For store flate støpegods kan vipping brukes for å øke metalloverflaten på stigende hastighet, Maskinstøpegods for å forhindre sår i arr i arr. Tilt pouring, i henhold til sandboksstørrelsen, styres H-verdien generelt i 200 ~ 400mm-området.

4, bør sikre at støpingen kan fylles. For støpegods med tynnveggede deler, skal de tynnveggede delene plasseres i nedre halvdel eller plasseres under hellingsbanen for å unngå feil som helling, kaldavstand og så videre.

5, bør være gunstig maskinverktøy støping krymping. For krymping av legeringen eller tykkelsen av støpestrukturen er ujevn og tilbøyelig til krymping, bør støpegods av støpegodkjenning gi prioritet til betingelsene for størkningen, for å legge til rette for plassering av stigerør og å spille rollen som stigerør.

6, for å unngå hengende sand, hengende sand eller cantilever sandkjerne, lett under kjernen, boksen og testen. Erfaring viser at hengende sand i esken, helles lett å kollapse. Maskiner Castings Det er ubeleilig å plassere den hengende kjernen på den øvre halvdelen. Cantilever sandkjerne er ikke stabil, lett å skjev under påvirkning av metalloppdrift, det bør forsøke å unngå. I tillegg til å ta vare på kjernen, boksen, bekvemmeligheten av inspeksjon.

7, bør være boksen stilling, pouring posisjon og maskin verktøyet kjøling posisjon konsistent. Flip mold er ikke bare stor mengde arbeidskraft, men også lett å forårsake sand kjerne bevegelse, Machinery Castings ut av sand, og til og med brann og andre feil.