Ventilen støpegods hva er manglene som er utsatt for

Ventilen avstøpning er en av de ledende støpt, markedets etterspørsel er svært store. Men på grunn av produksjonen av råvarepriser, slik at en betydelig økning i produksjonskostnadene; effektivitet i forhold til andre støpegods er lavere og høyere skrap rate og andre faktorer, en alvorlig innvirkning på ventilen avstøpning utgang. En fabrikk i 2005 produksjon av mer enn 2000 tonn ventil casting, integrert avfall nesten 170t, skrap rate på mer enn 8%. Vi gjennom anlegget ventil avstøpning defekter i dataanalyse, til å identifisere de viktigste årsakene til avfall og sin rekke forbedringer, og oppnådd gode resultater for å sikre at ventilen støping produksjon pass hastigheten og forbedre produktkvaliteten.

Valve støping produksjonsprosessen mest sannsynlig til ni svakheter, nemlig: stomata, slagg, inkludering krymping og løs, segregering, kaldt separasjon, snu hud, støping sprekker, anisotropy, maskiner 580 vil være med fleste av venner i detalj Denne ni mangler.

1, stomata: Dette er metall herding prosessen mislyktes å slippe gassen i metall inni dannelse av små hull, den indre veggen er glatt, som inneholder gass, ultralyd har en høy Reflektivitet, men også fordi det er i utgangspunktet sfærisk eller ellipsoiden, dvs point-lignende feil, påvirke amplituden til sin refleksjon. Stomata i ingot er knust i en området feil av forfalskning eller rulle og er fordelaktig for blir funnet av ultralyd tester.

2 slagg: smelteprosessen i slagg eller ovn ovn ildfaste material flassing i det flytende metallet, i casting var involvert i støping eller ingot kroppen, dannelsen av slagg defekter. Slagg er vanligvis ikke finnes i en enkelt, ofte i en tett tilstand eller spredt på ulike dyp.

3, blandet: reaksjon prosessen smelting prosessen (for eksempel oksider, sulfides, etc.) - ikke-metalliske inkludering eller metall komponentene i noen av ingrediensene er ikke helt smeltet og venstre for å danne en metall inclusions, som kompakt, høy smelter peker sammensetning - wolfram, molybden og så videre.

4, krymping og løs: kaste eller ingot kjøling størkning, volumet å krympe, i den siste delen av størkning på grunn av flytende metall kan skjemaet en hul-lignende feil. Store og konsentrert hulrom kalles krymping, og små, spredte områder kalles løsnet. De er vanligvis plassert i den siste befestet delen av ingot eller avstøpning center. Den indre veggen er grov og omgitt av mange urenheter og fine porene. På grunn av lov av termisk ekspansjon og sammentrekning, er uunngåelig, men med behandlingsteknologi ulike behandlingsmetoder har forskjellige former, størrelser og plasseringer, når det gjelder støping eller ingot kroppen blir ødelagt. I billet smiing, blir ingot gjenværende svinn (krymping rester, residual krymping) hvis det ikke er fjernet fra etableringen.

5, segregering: kaste eller ingot segregering hovedsakelig refererer til prosessen med å smelte eller metall smelter prosessen, fordi den ujevne fordelingen av komponentene av segregering, segregering eksisterer i regionen i sine mekaniske egenskaper er forskjellig fra hele metall matrix mekanikken ytelse forskjellen utenfor tillatte standardsortiment blir en defekt.

6, kaldt separasjon: Dette er en unik avstøpning i en lagdelt defekter, hovedsakelig med støpt støping prosessdesign, er det i støping av flytende metall, grunn å sprute, bølger, helle avbrutt, eller fra forskjellige retninger av to (eller flere) metall møter og andre årsaker, fordi flytende metall overflaten dannet halvfaste filmen å bo i støping kroppen å danne en membran som område-type mangler.

7, tipper: Dette er stål fra øsen til ingot avstøpning ingot, fordi helle avbrudd, pause og andre grunner, første strømme til flytende metall-overflate i luften raskt avkjølt for å danne en oksid film, fortsetter å strømme, nye strømme (flytende type) defekter dannet ved å bryte det flytende metallet i ingot, som ikke kan være utryddet i påfølgende ingot billet Fichte.

8, støping sprekker: sprekker i støping er hovedsakelig knyttet til kjøling av metall når svinn stress overskrider materialet forårsaket av det form av avstøpning design og Støpeprosessen, men også med metall materialet i noen jeg endelig styrke mpurities (F.eks når svovelinnhold er høy, det er varmt skjørhet, kaldt skjørhet når fosfor innholdet er høy, etc.). I ingot også produsere aksial intergranular sprekker i påfølgende billet smiing hvis ikke smi, forblir i smiing bli etableringen av interne sprekker.

9, anisotropy: kaste eller ingot kjøling størkning, fra overflaten til midten av kjøling prisen er forskjellig, som vil danne en annen krystallstruktur, viser mekaniske egenskaper for anisotropy, førte også til de akustiske egenskapene til anisotropy, som er fra midten på overflaten av en annen lyd hastighet og lyd demping. Tilstedeværelsen av denne anisotropy vil påvirke størrelsen på og plasseringen til mangelen på nytt når du vurderer ultralyd inspeksjon av støping.