Egenskapene til Valve avstøpning prosessen

Egenskapene til ventilen Støpeprosessen

Sammenlignet med andre grått støpejern Støpeprosessen, har ventil støping produksjonsprosessen følgende egenskaper:

① ventil avstøpning prosessen og inspeksjon produksjonsprosessen er mer komplekse.

Ventilen avstøpning blank er en kompleks struktur kalt tynnvegget shell stykker. Støpegods krever en glatt overflate, kastet et ord klart, spesielt å ha en tett defekt. For å møte kravene ovenfor, støping bør ta en serie av tekniske tiltak, som bruk av høy refractibility modellering materialer og kontroll av sand vann, modellering skal være lagvis for å kjempe for å sikre sand hardhet, bruk av rimelig cap syst EM og streng kontroll strømmer hastighet og temperatur. De høye tekniske krav er avstøpning prosessen med ventil støping mye mer komplisert enn de generelle støping.

I tillegg har ventil støping i tillegg av størrelsen, plasseringen nøyaktighet og utseende, og noen for mikrostrukturen, mekaniske egenskaper, korrosjonsbeskyttelse og ikke destruktiv testing og andre tester, så ventil avstøpning inspeksjon prosessen er mer komplekse.

② ventil avstøpning på maskinen å installere vanskeligere

Ventil avstøpning struktur, figuren er mer komplekse, deler er tynn, slanke biter, dårlig stivhet. Når maskinering på maskinen, posisjonering og clamping er vanskeligere, så ofte krever kompleks spesielle innslag.

Noen ventil deler, posisjonering base overflaten av lavere nøyaktigheten, høy overflateruhet, og noen ganger med bruk av ikke-prosessering overflaten posisjonering. Og behandling av tetting overflaten og andre deler av nøyaktighet og overflateruhet kravene er svært høy, er det vanskelig å sikre kvaliteten på behandlingen. Derfor, for å møte behovene til prosessen, ofte nødt til å forbedre nøyaktigheten av posisjonering overflaten og redusere overflateruhet, eller ikke-prosessering overflate behandling av posisjonering overflaten, noe som øker kompleksiteten i ventilen produksjonsprosess.

③ vanskelig å apparat behandling

På grunn av stort utvalg av ventil materialer støpegods, i tillegg til en rekke støpejern, karbonstål, de fleste av sin høye styrke, korrosjonsbeskyttelse og høy harde materialer kutte ytelsen er dårlig, er det vanskelig å oppnå nødvendige deler av den processin g nøyaktighet og overflaten råhet av ventilen støping tetting overflaten geometrisk form nøyaktighet og overflaten råhet krav er høy, dermed øker vanskelighetsgraden i ventil avstøpning maskinering. Samtidig, ventilen støping materialet klippeytelse fattige, men også til ventilen støping behandler metoder, verktøy materialer, kutte teknologi og utstyr og så brakt mange nye problemer.

Ventilen støping industrien prosessen egenskaper, ventil støping produksjonsprosessen og inspeksjonsprosessen er mer kompleks, ventilen avstøpning på maskinen å installere vanskeligere, ventil avstøpning maskinering vanskelig.