Årsaker og løsninger for oksidasjon sted i bil støpegods

Årsaker og løsninger for oksidasjon sted i bil støpegods

Bil støpegods og deres legeringer er mye vanskeligere å sølv enn kobber, prosessen er også mer kompleks. Hovedårsaken er at støpegods og deres legeringer er ikke det samme som andre metaller, aluminium er en to-sex metall og syre og alkaliske er reaksjonen, forbehandling litt upassende, vil det føre til overflaten over korrosjon. Og kastet og dens legeringer, enten i luften eller i løsningen er lett å produsere oxcide filmen, dette laget av oxcide filmen hvis ikke fjernes, vil påvirke vedheft av belegget. Støping felles mangler funksjoner: oksidasjon slagg distribueres hovedsakelig på den øvre overflaten av casting, i hjørnet av mold ikke er ventilert. Brudd hovedsakelig grå eller gul, av x-ray eller i mekanisk behandlingen funnet, i alkaliske vask, pickling eller anodisering finnes også. Eksperimentelle resultater viser at tillegg av den aktuelle tilsetningsstoffer i NaOH løsning kan produsere god polering effekt.

Utforskende eksperimentet også funnet at til overflate Reflektivitet av aluminium overflaten kan nå 90% etter DC konstant press elektrolyse NaOH løsning under visse betingelser, men det er fortsatt noen ustabile forhold på grunn av eksperimentet, som må lære. Muligheten for å bruke DC pulserende elektrolytisk polering metoden å polere aluminium under grunnleggende forhold er undersøkt. Resultatene viser at pulsen elektrolyse polering metoden kan oppnå utjevning effekten av DC konstant spenning elektrolytisk polering, men utjevning hastigheten er treg.

Pakken avstøpning delen av aluminium laget var avskåret, ytre pakken av aluminium er høy kvalitet aluminium, det indre laget i pakken er diverse aluminium, to forskjellige materialer, så oksidasjon av "vitiligo" som flekker.

Løsning: Dette fenomenet er ofte ikke mye forståelse av kundene, produsenter burde gjøre mer forklare arbeidet, fjerner hele historien, for ikke å føre til misforståelser. På den annen side, aluminium Industrianalyse spår at bruk av bil støpegods vil stige med 50% i fem år, fra 250 pounds / kjøretøy i 2000 til 380 / kjøretøy i 2005. Et stort antall produksjon og behandling av støpegods, behovet for polycrystalline diamant (PCD) verktøyet. Den viktigste årsaken til chip PCD skade under behandlingen. For å holde PCD verktøyet cutting edge intakt, er det best å kutte lasten jevnt fordelt til hver fres.

Bil Casting annealing: aluminiumslegering støpegods oppvarmet til en høyere temperatur, vanligvis ca 300 ℃ eller så, etter en viss tid, med ovnen kjøling til romtemperatur prosess som kalles avspenning. Solid løsningen dekomponerer under annealing prosessen, og den andre fasen av partikkel er akkumuleres som kan eliminere indre stress støping, stabilisere avstøpning størrelsen, redusere deformasjon og øke plastisitet av støping.