Driftsmodus og fordeler og ulemper ved bilstøping

Driftsmodus og fordeler og ulemper ved bilstøping

Når varmebehandlingen av Automobile Casting, det er veldig lavt smeltepunkt, er det lett å håndtere overoppheting, temperaturforskjellen etter oppvarming er relativt liten. Automobile Casting for nøyaktigheten av termometerkravene er svært høy hvis oppvarming etter isolasjon Avvik er relativt stor, da kan ikke fullføre formålet med å styrke, kan vi se, for kontroll av varmt metall dør avstøpning temperatur er nøkkelen til hele prosessen, etter flere tester bekreftet at manuell drift av temperatur og tid er Is Eksistensen av kontakt, hvis aldringstemperaturen er relativt høy, vil isolasjonstiden være kort, og hvis aldringstemperaturen er relativt lav, vil isolasjonstiden være en viss forlengelse, med den første måten å håndtere saken for store mengder Produksjonen er en veldig diskret type, kontrollen av den endelige produktkvaliteten, og bruken av den andre måten kan gjøre at produktets pass rate forbedres, men al så for å sikre at kvaliteten på produktprosessen.

Fordelene ved støpestøping inkluderer støping med utmerket dimensjonsnøyaktighet. Vanligvis avhenger dette av støpematerialet, den typiske verdien er den første 2,5 cm størrelsen når feilen er 0,1 mm, og feilen økes med 0,002 mm for hver ytterligere 1 cm. Sammenlignet med andre støpeprosesser, er dens støpte overflate jevn, avrundet radius på ca. 1-2,5 mikron. Formen med en veggtykkelse på ca. 0,75 mm kan gjøres med hensyn til sandkasse eller permanent støpestøping. Den kan direkte kaste den indre strukturen, som silkesett, varmeelementer, høyfaste lagerflater. Andre fordeler inkluderer evnen til å redusere eller unngå sekundær bearbeiding, produksjonshastighet, støpefasthet på opptil 415 MPa, kan støpe metall med høy mobilitet.

Den største ulempen ved døstøping er den høye prisen. Støpeutstyr og støpeformer, støpe-relaterte komponenter er svært dyre i forhold til andre støpemetoder. Så produksjon av automotive die-casting når produksjonen av et stort antall produkter er mer økonomisk. Andre mangler inkluderer: Denne prosessen gjelder bare for høyere mobilitet av metall, og støpekvaliteten må være mellom 30 gram og 10 kg. I vanlig støpestøping vil den endelige støpningen av en sats støpegods alltid ha porer. Og derfor kan det ikke utføres varmebehandling eller sveising, fordi gassen i gapet vil være under virkningen av varmeutvidelse, noe som resulterer i interne mikrodefekter og overflatestripping.

Matrice-metoden har også følgende ulemper:

(1) Støpte legeringer er begrenset

Fortsatt å studere materialet, mold materialer og metoder for drift.

(2) utstyr er dyrt

Utstyr for dørstøping som støpejern, smelteovne, holdeovne og støpeform og andre kostnader er ganske dyrt.

(3) Dårlig lufthet av støpegods

Som smelter gjennom høyhastighetspåfylling i støpeformen, vil det frembringe fenomenet turbulens, lokal dannelse av porene eller krymphull, som påvirker isolasjonsmotstanden. Det er for tiden en metode for impregnering som kan brukes til å forbedre lufttettheten.