Mekanismen for miksing Sand handling av maskiner støpegods Four Points

Mekanismen for miksing sand handling maskiner støpegods fire punkter:

Den viktigste funksjonen av sand-maskiner støpegods er å blande pulveret i hver gruppe jevnt, det er fukt og fuktig leire og leire lim er belagt på sand overflaten, som er av sand type for å tilpasse til figuren. Det finnes flere typer leire sand mixer brukes i støperi bedrifter i Kina: Roller type, rotortypen, svinghjul type og kontinuerlig type. Storskalaproduksjon av automotive castings støperi, kravene til fast sand blandes, god kvalitet sand. Rotor-type blandebatteri oppfyller også begge krav. og mange manuell produksjon partier er ikke veldig stor støperier, fortsatt et stort antall roller-type sand blandebatteri.

Å legge kvalitet kull pulver til våt sand maskiner støpegods kan hindre støping fra produsere klissete sand, men kan også redusere overflateruhet støpegods betydelig.

Virkningsmekanismen sin er som følger.

(1) teori luft-film isolasjon pulverisert kull i støping sand produserer mye redusere gass, som er dannet av sand/metal grensesnittet å danne et lag av gass filmen, som hindrer at smeltet jern boring i sand korn porene av typen sand.

(2) kolloid kroppen tetting teori T-groove tabelltypen sand av kull pulver blir heldekkende, væske og gass Trefaset gel, utvidelse av glial kroppen kan blokkere sand korn porene, maskiner Casting hindre smeltet jern boring i sand korn porene.

(3) gass oksidasjon teori flyktige brøkdel av pulverisert kull er pyrolyse ved høy temperatur og gassfase, noe som resulterer i en stor mengde redusere gasser som kan hindre oksidasjon av jern flytende og unngå kjemisk reaksjon mellom jernoksid og kvarts sand.

(4) lyse karbon anti-wetting teori helle når kull pulveret i test plattformen sand precipitates lyse karbon av fine korn, innskudd på sand korn overflaten, maskiner Casting slik at sandkornene ikke er wetted av jern væsken og den flytende jern forhindres fra å trenge inn i sand korn porene av overflatespenningen. Fra mekanisme av støpejern plattform, er det kjent at flyktige, lyse karbon og cola slagg er de viktigste faktorene som påvirker på sand kontroll effekt av kull pulver.