Maskinstøping Surface Repair Metode for feil å skjule

Maskiner Castings overflate reparasjonsmetode for feil å skjule

Støpejernsplattform, inspeksjonsplate, støpejernsplate, maskinverktøy Maskinstøpegods i produksjonsprosessen vil uunngåelig oppstå små feil. Små Buzhi Yu re-Machinery Castings, at det er noen små maskinvare Castings feil hvordan du løser dette problemet?

1. Cast lim

Enkel, omfattende Maskinstøping, generell reparasjon krever ikke etterbehandling, og ingen spesielle styrkehårdhetskrav. Merværdien av slike Maskiner Castingss er relativt lav.

2. sveising

Mer enn 90% av støperiprodusentene har valgt sveising for å løse produksjonen som oppstod i maskinvare Castings-feilene. Sveisepåvirkning på grunn av bruken av metallfyller (sveiseforbruksvarer passer generelt med Maskintøksmaterialet), sveisepåvirkning kan i utgangspunktet oppfylle basismetallstandarden, og enkel betjening, høy sveiseeffektivitet, mange produsenter anerkjent og klarert. For tiden på markedet, har flere typer sveisemaskiner, brukt i feilreparasjon, generelt følgende:

Sveisemaskin: støpejern, støpt stål sveising mer bruk av den tradisjonelle måten.

Fordeler: reparer store feil, høy effektivitet.

Ulemper: Loddemomentene på hardheten er for høye, det indre stresset, som er utsatt for sprekker, må også varmebehandles for å tilfredsstille behandlingskravene. Og på grunn av sveiseforhold, er det enkelt å produsere porene, slaggen og andre sekundære defekter.

TIG sveising: presisjon Maskiner Castings (legering stål, rustfritt stål presisjon Maskiner Castings), aluminiumslegering dør Machinery Castings bruk av argon bue sveise maskin sveising. En del av støpeproduksjons- og reparasjonsprodusentene, men også bruken av sveisemaskinens reparasjonsformfeil.

(1) Fordeler: høy sveiseeffektivitet, presisjon høyere enn sveisemaskinen. Flere typer sveisetråd, rustfritt stål, aluminiumslegering produkter på de mest brukte Kan brukes til sveising, styrke til å undervise høyt.

(2) Ulemper: For feilreparasjon, reparasjon av små feil (stomata, trakom), på grunn av at effekten er for stor, er det spor av bassengkanten. Sveisestål har et hardt punkt. På grunn av varmeeffekter, sveising av fargede maskinkastinger eller tynnveggede deler, er det lett å produsere varmeforvrengning. Operasjonelle krav er høyere.

3. Kald sveisemaskin

Er begynnelsen av det 21. århundre, fødsel av den nye reparasjonsteknologien, sveiseprosessen på grunn av arbeidsstykkens varme er svært liten, var en kaldsveter. Etter flere års utvikling har sveisemaskinens applikasjonsretning og teknologi vært en god utvikling, har vært i reparasjonsmarkedet, har en stor andel. I samsvar med reparasjonsproduktkategorier er: plasseringsmaskin og EDM reparasjons sveisemaskin.

4. Mounter

Bruken av øyeblikkelig høyfrekvent utladningsprinsipp vil lime inn (0,05-0,20 mm) pasta til arbeidsstykkets overflate, maksimal tykkelse på hver pasta med tykkelsen på samme sveise, sveisekvaliteten avhenger av at utladningen er jevn. Egnet for arbeidsstykkasje, bearbeidelse toleranse reparasjon, i mold markedet har en viss innflytelse. Maskinen kan også være sveisepulver (eller foredlingsavfall), fylt ut i defekten (for eksempel trachoma), etter utladningsreparasjonen. Etter reparasjon er arbeidsstykkets farge liten. Ulempen er at reparasjonshastigheten er tregere.

Den vanlige ulempen ved kald sveisemaskin og plasseringsmaskin er at sveiseffektiviteten ikke er så høy som for sveisemaskin og argonbuesveising, men dens fremragende fordeler gjør at folk foretrekker kald sveising når man reparerer millimeterfeil og behandler overflatefeil.