Slik styrer du herdetemperaturen for ventilgjennomganger?

Slik styrer du temperaturen på ventilgjennomføringene?

Hvert år i produksjonen av ventilgjennomføringer, skyldes ofte støpegods av støpegods på ca. 20%, støpingstemperaturen er nært relatert til støpingskvalitet, for å forbedre utbyttet av ventilgjennomgangene, må du styre hestetemperaturen.

1, den høyeste helletemperaturverdien. Høy hestetemperatur vil gi opphav av sandtype, spesielt med komplekse sandkjernegjennomføringer, når det helles på temperatur 1420 når skrapene økes, helles temperaturen på 1460 Shan-avfall opp til 50%. Derfor bør den høyeste avstøpningstemperaturen kontrolleres under 1420 Shan.

2. Laveste helletemperatur. Når vanntemperaturen er under 1380 Shan, vil de små porene av hver monomer bli funnet under overflaten av det maskinbearbeidede støpejernet, og hullets diameter er generelt 1. I enkelte tilfeller er det bare 1-2 små hull, og Disse hullene vil også vises med en liten mengde flytende slagg. Resultatene viser at denne feilen er relatert til helletemperaturen, og når helletemperaturen er høyere enn 1380 Shan, vil defekten ikke bli produsert i ventilgjennomgangene.

For å oppsummere kan det ses at støpstemperaturen skal styres i 1380. I tillegg er den vanligste årsaken til lav helletemperatur at før smelting transporteres, blir det smeltede jern transportert og lenge i åpen skje. Varmetapet kan reduseres betydelig ved å hente dekselet med et adiabatisk materiale.