Faktorer som påvirker maskiner støpegods kvalitet

Faktorer som påvirker maskiner støpegods kvalitet

Verktøymaskiner slitasje og dimensjonale stabilitet, påvirke direkte nøyaktigheten av maskinen til å opprettholde livet.

Det er mange faktorer som påvirker kvaliteten på maskiner støpegods. Først er designprosessen av støping. For å bestemme avstøpning geometri og størrelse arbeidsforholdene og egenskapene for metall materialet, er det nødvendig å vurdere rasjonalitet i design fra synspunktet til støping legering og støping prosessen egenskaper, som er åpenbare størrelse effekten og herding og krymping, Stress og andre problemer, for å unngå eller redusere sammensetningen av kobber deler segregering, deformasjon, sprekker og andre defekter.

Andre må ha en rimelig Støpeprosessen. Etter avstøpning struktur, vekt og størrelse, støping legering og produksjon Velg maskiner støpegods riktig undergrunnen og figur, kjernen metoden, rimelig sett av støping sener, kaldt jern, stigerør og helle systemet. Å sikre tilgang til høykvalitets støpte.

Tredje er kvaliteten på råvarer for støping. Metall Inneslutninger, ildfaste materialer, brensel, flukser, Modifikatorer og støperi sand, sand ringperm, maling og andre materialer, substandard kvalitet, vil gjøre støpegods produsere porene, knappenålshull, slagg, klissete sand og andre defekter, påvirker utseendet til støping kvalitet og interne kvaliteten, alvorlig støpte blir skrotet.

Fjerde er prosessen drift, maskiner støpte å utvikle en rimelig prosessen med operasjonen prosedyrer for å forbedre det tekniske nivået på arbeidstakere, slik at riktig implementering av reglene.