Konstruksjon maskiner støpegods skala veien

Av vertikal og horisontal utvidelse av produktet til livet til kontrollerbarhet, fortsatt motta nyskapende erosjon.

Vitenskapelige og teknologiske fremskritt å utvikle nye produkter for å erstatte Storskalaproduksjon bedrifter av tradisjonelle produkter, er en uimotståelig økonomiske lover, til storskala produksjon har brakt mye risiko. I dagens verden, er i tid med teknologiske revolusjonen, nye teknologier, nye materialer, nye produkter fortsetter å dukke opp, og fremme utviklingen av anleggsmaskiner casting industri.

I de senere årene økt anleggsmaskiner bransjen å ytterligere akselerere tempoet i utviklingen, å fremme produksjon av støpegods. 2010 konstruksjon maskiner industrien inntekter vil nå 400 milliarder, en økning på mer enn 25%. 2015 kommer mer enn 890 milliarder, en gjennomsnittlig tilleggsøkning av mer enn 17%, men anleggsmaskiner avstøpning bransjen det er fortsatt omfattende utvikling modell, inkludert: industriell konsentrasjon er lav, produktstrukturen irrasjonelle, uavhengig innovasjon evne, utstyr og bakover teknologi og andre problemer uthevet. Vi løse disse problemene, bruk av økonomien i skala vannrette og loddrette måte å tenke å søke veien av industrielle ekspansjon.

Skala utvidelse av skalaen, som er omfanget av produksjon og drift av lignende produkter, innføring av nye produkter; omfanget av vertikal utvidelse, dvs, fra forskning og utvikling, teknologiske bragder i markedsføring fra topp til bunn produksjon og forskning stopp på industri skalere studien.

Fra perspektivet til økonomi, disse to nivåer: først utvikling av nye produkter og forskning, rundt selve produktet er en konstant innovasjon, et tegn er kunden etterspørsel endringer som kontinuerlig introduksjon av nye produkter. Den andre er produksjon prosessinnovasjon, organisasjonsstruktur innovasjon, samt ledelse og form for innovasjon.

Vårt mål er å forbedre produktivitet og bedre effektivitet. Samtidig både kjernen innovasjon, samtidig, rettet mot de mest dynamiske utvikling og innovasjon. Engineering machinery støpegods regionale egenskapene, har dannet en "Yangtze-elven"-deltaet, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong og andre steder i støping industrien klyngen. Agglomeration av disse områdene vil bidra til å skape flere muligheter for samarbeid, slik at trening, finans, utvikling, markedsføring, export og andre aspekter av samhandling, og fremme utviklingen av anleggsmaskiner casting industri.

Vitenskapelige og teknologiske fremskritt å utvikle nye produkter for å erstatte Storskalaproduksjon bedrifter av tradisjonelle produkter, er en uimotståelig økonomiske lover, til storskala produksjon har brakt mye risiko. I dagens verden, i tid med teknologiske revolusjonen, fremvoksende nye teknologier, nye materialer og nye produkter og produktets levetid er forkortelsen. De siste tiårene er produktet nå forkortet for år eller måneder. Nye produkter erstatter stadig gamle produkter.

Alle produkter har en vekst periode, forfall, lavkonjunktur slik prosess. Og produktets levetid vil ta noen risiko. Økonom har sagt at bare bærekraftig markedet er det ingen bærekraftige produkter. Produkt og så populær, og så varmt, men også når lavkonjunktur.

Engineering casting industri, "begynnelsen av høye", men ansiktet stort marked plass, vi trenger produktutvikling og tekniske prestasjoner av kontinuerlig forbedring, fokusere på grunnleggende og fremtidsrettet forskning, forbedre evnen til å motstå risiko. Tidlig risiko for risiko, tidlig risikooverføring, tiltak for å redusere risiko tap: nøyaktig prognose av produktets levetid, å styrke markedsundersøkelser, forskning og utvikling av nye produkter, som i hard konkurranse i markedet for å opprettholde lang - dvs Kontinuerlig nytenkning.