Kinas Konstruksjonsmaskiner Castings fra små til store

Kinas Construction Machinery Castings fra små til store, rask utvikling, har nå blitt et komplett utvalg av produkter, innovativ evne til å kontinuerlig øke markedets etterspørsel er veldig sterk soloppgang industri. Spesielt de siste årene har Construction Machinery Castings ytterligere akselerert tempoet i utviklingen, for å fremme byggemateriale støpte produsenter ikke bare økt produksjon, og produktteknologi innholdet er også økende. Kinas Construction Machinery Castings er imidlertid ikke optimistisk om problemet: Små bedrifter, industriell konsentrasjon er lav, produktstrukturen er irrasjonell, svak uavhengig innovasjon, utstyr og teknologi bakover, høyt inntak, høyt forbruk, høy forurensning, lav effektivitet , Lav effektivitet Utviklingen av måten fremhever industrins basis er fortsatt skjøre. Fremskynde forbedringen av Kinas ingeniør maskineri støping produkter, teknologisk innovasjon evne, styrke industrien FoU av produksjon, læring, forskning joint, har blitt en topp prioritet.

Følgende er de samme som "

Industri analytikere påpekt: Kinas konstruksjon maskiner castings av de regionale karakteristikkene av mer særegne, har dannet en "Yangtze River Delta" -regionen, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong og andre steder i støperi industrien klyngen. Sammensetningen av disse områdene vil bidra til å skape flere muligheter for samarbeid, slik at opplæring, finans, utvikling, markedsføring, eksport og andre aspekter av samspillet, og fremmer utviklingen av byggindustriens støpeindustri.

Følgende er de samme som "

I løpet av de senere årene har den raske utviklingen av Construction Machinery Castings, hovedsakelig i nedstrømsindustrien for å fremme industrien, støpt industriindustrien, også på grunn av den raske utviklingen av Construction Machinery Castings, til Construction Machinery Castings for å gi utviklingsmuligheter. I 2013 nådde Kinas produksjonsmaskiner Castings markedsstørrelse 149,199 millioner yuan, en økning på 24,1%.

Følgende er de samme som "

2010 Byggemateriale Castings inntekter vil nå 400 milliarder kroner, en økning på mer enn 25% i 2015 vil nå mer enn 870 milliarder, en gjennomsnittlig økning på mer enn 17%, markedsutsiktene er veldig optimistiske for vekstraten av BNP, neste Fem år vil industrien innlede den virkelige utviklingen av toppen. Ifølge "2014-2018 Kina Byggemateriale Casting Market Research Report" viser at Kinas anleggsmaskiner støpeindustrien i de neste årene fortsatt opprettholde en rask utviklingsperiode. Årsaken til den raske utviklingen av Kinas produksjonsmaskineri-støpeindustri er at på den ene side på grunn av den raske utviklingen av husholdningsindustrien øker etterspørselen etter støpegods. På den annen side blir det internasjonale gjødemarkedet blitt mer og mer aktivt. Fra miljøet, investeringstøpeindustrien er markedsprosjektet derfor bredt.