Spesialiserer seg på produksjon av tapt voks investeringene støpte og ferdige produkter i karbon stål og lav legering stålet, vårt firma er en verdensklasse produsent og leverandør av investeringene støpte med vann glass prosessen i Kina. Det består av 2 store anlegg, både stål avstøpning støperi og CNC maskinering fabrikk som kunne både presisjon støpegods og ferdige produkter med en årlig produksjonskapasitet på over 20 000 tonn og produktene er hovedsakelig eksportert til Europa, Amerika, Japan og andre destinasjoner rundt om i verden.


Hovedkvarteret til selskapet ligger i den berømte industriby Yinzhou, Ningbo i Kina. Det er veldig praktisk å nås med en fordelaktige geografiske posisjon; Det ligger omtrent 30 kilometer fra Bei-lun porten som er den nest største havnen i Kina, og 15 km fra Lishe internasjonale lufthavn. Den viktigste produksjonen basen av støpte støperiet ligger i Qiucun byen, Fenghua, Ningbo, på 15 km fra hovedkvarteret. Vårt firma ble etablert i 1992, den dekker et totalareal på 40 000 kvadratmeter og har nå mer enn 400 ansatte, inkludert 10 ingeniører og 60 teknikere. Selskapet eier en splitter ny støperi, som dekker et område på mer enn 30.000 kvadratmeter, og er utstyrt med flere moderne typer energisparende; miljøvennlig produksjon linjer inkludert en helautomatisk voks og shell gjør prosessen flyt linje, samt to maske belte ovn varmebehandling produksjonslinjer. Maskinering fabrikken ligger i Longxing hovedkvarter og er fullt utstyrt med komplette og avanserte CNC maskinering utstyr inkludert 20 loddrette og vannrette maskinering sentre og mer enn 30 NC maskiner, maskinering anlegget uavhengig fra støping støperiet og har en uavhengig ledelse og skreddersydd forretningsmodell som passer. I tillegg til støping, smiing og maskinering, det også ha maskinen ulike; profiler. Vårt firma har også de mest avanserte og komplette inspeksjon utstyret i støping industrien, inkludert spektrometer, Metallographic mikroskop, spenning Tester, lav temperatur Tester, røntgen Tester, MPT, UT, CMM, Video måling maskin og så videre. Med disse avanserte fasiliteter og instrumenter, vi er kjøpedyktig levere de mest nøyaktige ferdige produktene våre kunder og gjøre produkter møte sine samlede inspeksjon krav til kjemiske sammensetning, mekaniske egenskaper, ikke-destruktiv testing og høy presis tredimensjonal inspeksjoner.


Våre produkter dekker et bredt spekter av bransjer inkludert tog; jernbane, bil; Truck, anleggsmaskiner, gruvedrift maskiner, gaffeltruck, landbruksmaskiner, skipsbygging, petroleum maskiner, konstruksjon, ventiler og pumper, elektriske maskinen, maskinvare, makt utstyr og så videre. Vi er i stand til å produsere produkter etter kundenes tegninger eller prøver, fokuserer vi på begge karbon stål og lav legert stål. Fram til i dag, er mer enn 100 råvarer og 5000 arter av ulike produkter utviklet og produsert av oss. Vi er kjent med de ulike industrielle standardene, som kinesisk GB, amerikansk ASTM, AISI, tysk DIN, fransk NF, japansk JIS, britiske BS, australsk AS og foreningen av amerikanske jernbane (AAR) og andre bransjestandarder.


Gitt at tradisjonelle støperier bare gi støpegods, har vårt firma fullført en transformasjon og oppgradert til en dyp behandling produsent med utvidet evner. Våre kjerneverdier er å gi våre kunder perfekte løsninger, stor ferdige produkter og utmerket kundeservice, og arbeider for å øke produktenes merverdi for sine kjernen konkurranseevnen. Vi fokuserer på å utvikle produkter av høy kvalitet for toppsjiktet markeder, våre produkter er ikke bare for innenlandske kunder, men eksporteres til over 30 land som USA, Tyskland, Japan, Spania, Italia, Storbritannia, Frankrike, Holland, Australia, Canada og etc. Våre kunder inkluderer mange OEM-kunder som spesialiserer seg i tog, bil og konstruksjon maskiner, vi allerede har hatt samarbeid med mer enn 10 av verdens topp 500 selskaper som en av deres store avstøpning leverandører i Kina.


Selskapet har gjennomført en informasjon-basert behandling som drives av et ERP-system, og vi gjør forsøk på å standardisere vårt styringssystem. Vi er begge ISO9001 og TS16949 sertifisert, og nå integrere noen andre avanserte modi for strømstyring i vårt system, som 6S, virksomhetsstyring, mager produksjon produksjon, seks sigma osv. I tillegg har vi etablert ISO14001 det miljøbestemte ledelse systemet for å oppnå en vinn-vinn situasjon for bedriftens ytelse og sosiale ytelser fra et langsiktig perspektiv.


Selskapet har satt sine strategiske mål som er "Ledende utvikling i denne bransjen, strever for å gi en avstøpning virksomhet kjernen konkurranseevnen og kjerneverdi", bekreftet med dens kjernen konkurranseevnen at "ledende ideer, avansert utstyr, Utmerket QC, og perfekt tjenester". Det stikker til kvalitet ledelse filosofien at "starter fra kundebehov og slutter med deres tilfredshet, med fokus på kundenes krav og overskrider sine forventninger". Med enterprise ånd "Moving med tiden, banebrytende og nyvinninger, harmoni og vinn-vinn, streve for excellence", og basert på arbeider-stil "Ærlighet og praktiske, utholdende Unremittingly, teamarbeid ånd, å oppnå storhet", våre selskapet ønsker å oppriktig inviterer de globale potensielle kjøperne til å besøke og har et godt samarbeid for en strålende fremtid sammen.


Hvis du er ute etter Kina casting brosje, casting fabrikken, casting selskapet, investering støping støperi, tapt voks støping støperi, stål avstøpning støperier, gjerne precision støping støperier, ta kontakt Qianhao Metal.