Stålinvestering

Stålinvestering
Produktdetaljer

Stålinvestering

produktbeskrivelse

Vårt firma har mye praktisk erfaring og erfarne designere. Under deres veiledning kan våre arbeidere lage ting på toppnivå. Vi kan forsikre deg om at hvis det er noe problem, vil selskapet vårt gjerne sende ingeniører til å reparere og erstatte det skadede støpegodset gratis. Vi kan levere 50.000 stykker per måned for avstøpning for tog og jernbane.

Produsenten må først lage et master- eller voksmønster. Denne skjemaet er en eksakt kopi av delen som skal produseres, og i noen tilfeller er det den originale prototypen som kan håndskjæres, maskineres eller produseres ved sprøytestøping. Alle feil må fjernes fra denne modellen før du utfører alle andre trinn for å sikre at det er en nøyaktig kopi av den nødvendige delen. Masterformen monteres deretter på en vokspinne kalt en port ved hjelp av et oppvarmet metallverktøy. I noen tilfeller kan flere slike mønstre festes til en løper for å danne en klynge som kalles et tre. Når formen er på plass, blir investeringsformen påført. Den keramiske oppslemmingen må påføres hele voksmønsteret. Dette oppnås ved å gjenta porten eller treet gjentatte ganger i en fint redusert smelte til ønsket tykkelse er nådd, eller ved å feste porten i kolben og helle formen rundt den.

Investeringen blir deretter tørket og herdet i en ovn eller stekeovn, noe som også får den første voksformen til å smelte og renne ut og etterlate den ønskede formen. Det kreves ekstra varme for å fjerne alle rester og fuktighet. Dette forvarmer også formen, slik at det innkommende smeltede metallet kan belegge jevnere før det avkjøles i formen. Etter å ha hellet metallet i formen, avkjøles det, og det herdede investeringsskallet fjernes med en medium strålingsvibrasjon, hammer eller løsemiddel for å avsløre et sømløst sluttprodukt.

Produktparameter

Materiale

Karbonstål, legert stål, rustfritt stål

Prosess

Mistet voksstøping + cnc-maskinering

Casting dimensjon toleranse

CT7-CT8

Støpe overflatens ruhet

Ra 12,5um

Støpevektområde

0.1-90kg

Støpestørrelse

Max lineær størrelse: 1200mm, Max diameter størrelse: 600mm

Maskinering av presisjon

Plasseringsnøyaktighet 0,008 mm, Rep. Posisjon. nøyaktighet 0,006 mm

Maskinering av overflatens ruhet

Ra0.8 ~ 6.3um

Max Travel Of Spindle

1800mmx850mmx700mm

Max Dreining Diameter

1000mm

Materiell standard

GB, ASTM, AISI, DIN, BS, JIS, NF, AS, AAR .......

Overflatebehandling

KTL (E-belegg), sinkbelegging, speilpolering, sandblåsing, syrebeising, svart oksid, maling, varm galvanisering, pulverlakkering, nikkelbelegging.

Tjeneste tilgjengelig

OEM og ODM

Kvalitetskontroll

0 feil, 100% inspeksjon før pakking

applikasjon

Tog og jernbane, bil og lastebil, anleggsmaskiner, gaffeltruck, landbruksmaskiner, skipsbygging, petroleumsmaskiner, konstruksjon, ventil og pumper, elektrisk maskin, maskinvare, kraftutstyr og så videre.

nøkkelord

Investeringsstøping, presisjonsstøping, stålstøping, tapt voksstøping


Produktvisning

农机 刀片 blad av landbruksmaskiner.png

blad av landbruksmaskiner

农机 刀片 blad av landbruksmaskiner 副本 .png

blad av landbruksmaskiner

农机 刀片 blader av landbruksmaskiner 副本 .png

blad av landbruksmaskiner

aa.png

blad av landbruksmaskiner


农机 刀片 3 blad av landbruksmaskiner 副本 .png

blad av landbruksmaskiner


农机 滚筒 环 2 valserør til jordbruksmaskiner 副本 .png

rullering av jordbruk

maskineri

农机 滚筒 环 rullering av jordbruksmaskiner 副本 .png

rullering av jordbruk

maskineri
Forespørsel