Spesialisert seg på produksjon av tapte voksinvesteringer og ferdige produkter i karbonstål og legeringsstål, er vårt selskap en verdensklasse produsent og leverandør av investeringsstøping i Kina. Den består av 2 store anlegg, både støpejern og CNC-bearbeiding, som gir oss mulighet til å levere både presisjonsstøpegods og ferdigprodukter med en årlig produksjonskapasitet på over 20.000 tonn, og produktene eksporteres hovedsakelig til Europa, Amerika, Japan og andre destinasjoner jorden rundt.


Hovedkvarteret til vårt selskap ligger i den berømte industrielle byen Yinzhou, Ningbo inChina. Det er veldig praktisk å nås med en fordelaktig geografisk posisjon; Det ligger ca 30 kilometer fra Bei-Lun Port, som er den nest største havnen i Kina, og ca 15 kilometer fra Lishe International Airport. Den viktigste produksjonen base av støpejern støperi ligger i Qiucun Town, Fenghua, Ningbo, en avstand på 15 kilometer fra hovedkvarteret. Vårt firma ble etablert i 1993, dekker et totalt areal på 40.000 kvadratmeter og har nå over 500 ansatte. Selskapet eier et helt nytt støperi som dekker et område på mer enn 30.000 kvadratmeter, og er utstyrt med flere moderne typer energibesparende og miljøvennlige produksjonslinjer, inkludert en fullautomatisert voks- og skallfremstillingsprosessstrømningslinje, samt produksjonslinjer for to mesh båndovner med varmebehandling. Maskinfabrikken ligger i Longxing hovedkvarter, og er fullt utstyrt med komplett og avansert CNC-maskinering, inkludert mer enn 20 vertikale og horisontale bearbeidingssentre og mer enn 30 NC-maskiner. Maskineringsanlegget er fullt uavhengig av støpejern og har en uavhengig ledelse team og skreddersydd forretningsmodell som passer. I tillegg til støping, smiing og bearbeiding har den også muligheten til å maskinere ulike profiler. Vårt firma har også avansert og komplett inspeksjonsutstyr i støpeindustrien, inkludert Spectrometer, Metallographic Microscope, Spenning Tester, Lav temperatur tester, X-ray Tester, MPT, UT, CMM, Video Measurement Machine og så videre. Med disse avanserte fasilitetene og instrumentene kan vi levere de mest presise ferdige produktene til våre kunder, og få produkter til å oppfylle deres generelle inspeksjonskrav på kjemisk sammensetning, mekaniske egenskaper, ikke-destruktiv testing og nøyaktige dimensjonsinspeksjoner.


Våre produkter dekker et bredt spekter av næringer, inkludert tog og jernbane, bil og lastebil, anleggsmaskiner, gruvedrift maskiner, gaffeltruck, landbruksmaskiner, skipsbygging, petroleumsmaskiner, konstruksjon, ventil og pumper, elektrisk maskin, maskinvare, kraftutstyr og så videre. Vi er i stand til å produsere produkter i henhold til kundens tegninger eller prøver, vi fokuserer på både karbonstål og legering stee l. Frem til i dag har mer enn 100 råvarer og 5000 forskjellige produkter blitt utviklet og produsert av oss. Vi er kjent med de ulike industristandarder, som kinesisk GB, amerikansk ASTM, AISI, tysk DIN, fransk NF, japansk JIS, britisk BS, australsk AS og sammenslutning av amerikanske jernbaner (AAR) og andre industristandarder.


Gitt at tradisjonelle grunner kun gir støpegods, har vårt firma gjennomført en transformasjon og oppgradert til en dypprodusent med utvidet produksjonsevne. Våre kjerneverdier gir våre kunder perfekte løsninger, flotte ferdigvarer og god kundeservice, og forsøker å øke produktets merverdi for kjernekonkurransen. Vi fokuserer på å utvikle høykvalitets produkter til toppmarkeder, våre produkter er ikke bare for innenlandske kunder, men eksporteres til over 30 land som USA, Tyskland, Japan, Spania, Italia, Storbritannia, Frankrike, Holland, Australia og så videre. . Våre kunder inkluderer mange OEM-kunder som spesialiserer seg på tog-, bil- og anleggsmaskiner. Vi har allerede hatt samarbeid med noen av verdens topp 500-selskaper som en av deres største leverandører i Kina.


Vårt firma har utført en informasjonsbasert styring som drives av et ERP-system, og vi arbeider for å standardisere vårt styringssystem. Vi er både ISO9001 og TS16949-sertifiserte, og integrerer for tiden noen andre avanserte administrasjonsmoduser i vårt system, for eksempel 6S, ytelsesstyring, magert produksjonsproduksjon mv. I tillegg har vi etablert ISO14001 miljøstyringssystem for å få en vinn-vinn-situasjon for bedriftens ytelse og sosiale fordeler fra det langsiktige perspektivet.


Selskapet har satt sitt strategiske mål som er "Ledende utvikling i denne bransjen, som strever etter å gi et avstøpningsvirksomhet med kjernekompetanse og kjerneverdi", bekreftet med sin kjernekonkurranseevne som "Leading Ideas, Advanced Equipments, Excellent QC, and Perfect Services" . Det knytter seg til kvalitetsstyringsfilosofien at "Start fra kundenes behov og slutter med tilfredshet, fokuserer på kundens krav og overgår forventningene sine". Med bedriftenes ånd av "Bevegelse med tiden, banebrytende og innovasjon, harmoni og vinn-vinn, streve for excellence", og basert på arbeidsstilen "Ærlighet og praksis, Persevering Unremittingly, Teamwork Spirit, Oppnå storhet", vår Selskapet ønsker å oppriktig invitere de globale potensielle kjøpere til å besøke og ha et godt samarbeid for en fantastisk fremtid sammen.