Vårt firma er spesialisert på produksjon av tapte voksinvesteringer og bearbeidede deler i karbonstål og legeringsstål. Vårt firma er et storstilt profesjonelt investeringstøperi med kraftig bearbeidingskapasitet i Kina. Den består av 2 store anlegg, både støpejern og CNC-bearbeiding , som gir oss mulighet til å levere presisjonsstøpte deler med en årlig kapasitet på over 20.000 tonn, og produktene eksporteres hovedsakelig til Europa, Amerika, Japan og andre destinasjoner rundt om i verden.

 

Vårt firma ble etablert i 1993, Den dekker et samlet areal på rundt 40.000 kvadratmeter og har om lag 400 ansatte. Hovedkvarteret ligger i den berømte industribyen Yinzhou, Ningbo i Kina. Det er veldig praktisk å nås med en fordelaktig geografisk posisjon; Det ligger ca 40 kilometer fra Bei-lun Port, som er den nest største havnen i Kina, og ca 25 kilometer fra Lishe International Airport. Støpeanlegget ligger i Fenghua, Ningbo, en avstand på 20 kilometer fra hovedkvarteret, og støperiet er utstyrt med flere typer energibesparende og miljøvennlige produksjonslinjer, inkludert automatiske eller halvautomatiske produksjonslinjer av sentrale prosesser: voks å lage, shell making, pouring, varmebehandling. Maskinfabrikken ligger i hovedkvarteret og er fullt utstyrt med komplett og avansert CNC-maskineringsutstyr, inkludert 30 vertikale og horisontale bearbeidingstjenester, og mer enn 30 CNC-maskiner og 50 andre maskinbearbeidingsutstyr. Maskineringsanlegget er fullt uavhengig av støpegods og har en uavhengig ledergruppe og skreddersydd forretningsmodell som passer. I tillegg til støping, smiing og bearbeiding har den også muligheten til å maskinere ulike profiler. Vårt firma har også mye avansert inspeksjonsutstyr, inkludert Spectrometer, Metallographic Microscope, Spenning Tester, Lav temperatur tester, X-ray tester, MPT, UT , CMM, Video Measurement Machine og så videre. Med disse avanserte fasilitetene og instrumentene kan vi levere de høye støpegodsene til kundene våre, og få produkter til å oppfylle omfattende inspeksjonskrav på kjemisk sammensetning , mekaniske egenskaper, ikke-destruktiv testing og nøyaktige dimensjonale kontroller.

 

Våre produkter dekker et bredt spekter av næringer, inkludert tog og jernbane, bil og lastebil, anleggsmaskiner, gruvedrift maskiner, gaffeltruck, landbruksmaskiner, skipsbygging , petroleumsmaskiner, konstruksjon, ventil og pumper, elektrisk maskin, maskinvare, kraftutstyr og så videre. Vi er i stand til å produsere produkter i henhold til kundens tegninger eller prøver, vi fokuserer på både karbonstål og legering stee l. Frem til i dag har mer enn 100 råvarer s og 5000 forskjellige produkter blitt utviklet og produsert av oss. Vi er kjent med materialstandarden i mange land, som kinesisk GB, amerikansk ASTM, AISI, tysk DIN, europeisk EN, japansk JIS, British BS, australsk AS og Association of American Railroads (AAR) og andre industristandarder.

 

Gitt at tradisjonelle foundri er bare grov bearbeiding, har vårt firma gjennomført en transformasjon og oppgradert til en dypprodusent med utvidet produksjonskapasitet. Våre kjerneverdier gir våre kunder perfekte løsninger, flotte ferdige produkter og god kundeservice, og arbeider for å øke produktets merverdi for kjernekonkurransen. Vi fokuserer på å utvikle høykvalitets produkter til toppmarkeder, våre produkter er ikke bare for innenlandske kunder, men eksporteres til over 30 land som USA, Tyskland, Japan, Spania, Italia, Storbritannia, Frankrike, Holland, Australia og så videre. . Våre kunder inkluderer mange OEM- kunder som spesialiserer seg på jernbane-, bil- og anleggsmaskiner. Vi har allerede hatt samarbeid med noen av verdens topp 500-selskaper som en av deres største stålstøpingleverandører i Kina.

 

Vårt firma har utført en informasjonsbasert styring som drives av et ERP-system, og vi arbeider for å standardisere vårt styringssystem. Vi er både ISO9001 og TS16949-sertifiserte, og integrerer for tiden noen andre avanserte administrasjonsmoduser i vårt system, for eksempel 5S, ytelsesstyring, magert produksjonsproduksjon mv. I tillegg har vi etablert ISO14001 miljøledelsessystem for å få en vinn-vinn-situasjon for bedriftens ytelse og sosiale fordeler fra det langsiktige perspektivet.

 

Selskapet har satt sitt strategiske mål som er " Ledende utvikling i denne bransjen, som strever etter å gi et avstøpningsvirksomhet med kjernekompetanse og kjerneverdi ", bekreftet med sin kjernekonkurranseevne som " Leading Ideas, Advanced Equipments, Excellent QC, and Perfect Services " . Det knytter seg til kvalitetsstyringsfilosofien at "Start fra kundenes behov og slutter med tilfredshet, fokuserer på kundens krav og overgår forventningene sine". Med bedriftenes ånd av " Bevegelse med tiden , banebrytende og innovasjon, harmoni og vinn-vinn, streve for excellence", og basert på arbeidsstilen "Ærlighet og praksis, Persevering Unremittingly, Teamwork Spirit, Oppnå storhet", vår Selskapet ønsker å oppriktig invitere de globale potensielle kjøpere til å besøke og ha et godt samarbeid for en fantastisk fremtid sammen.